Zbliża się koniec roku, robi się zimno, szybciej zapada zmrok. To dobry czas by usiąść na chwilę, może na dłużej.
Tradycyjnie już od ponad dekady restauracja pomidoro przygotowuje dla swoich Gości wyjątkowe menu.
To czas, kiedy oprócz wyśmienitej pizzy pojawia się na stołach barszcz z uszkami, ravioli dzielą półmisek z pierogami z grzybami i kapustą. Pojawia się karp, a tiramisu ustępuje miejsca tradycyjnemu ciastu z makiem.
Grudzień to w restauracji pomidoro czas rodzinnych spotkań, firmowych kolacji wigilijnych lecz także ciągle kulinarna podróż do serca słonecznej Italii na wyciągnięcie ręki.
Na ten zimowy czas, przygotowaliśmy też dla Państwa nowe wina, pojawiło się korzenne i krzepkie Negroamaro prosto z Puglii, idealne na zimowe wieczory.
Tradycyjnie będziemy otwarci w Wigilię, drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia, a także w Nowy Rok. Zapraszamy do restauracji pomidoro.